Skift tandlæge

Hos Tandlæge Damgaard ser vi det som værende essentielt, at du føler dig tryg ved og har tillid til din tandlæge. Hvis du er glad og tilfreds med din nuværende tandlæge, er det derfor en god idé at holde fast. Er det ikke tilfældet, har du naturligvis altid ret til at skifte til en anden klinik. Du kan naturligvis også altid skifte til en anden tandlæge internt i klinikken, hvis der er en, du føler dig mere tryg ved.

Hos Tandlæge Damgaard i Nykøbing F. har vi altid plads til nye patienter, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen i klinikken.

Hvordan skifter man tandlæge?

I Danmark kan man frit skifte tandlæge, hvilket betyder, at du helt selv kan vælge, hvem du vil have som din tandlæge. Man er desuden heller ikke bundet til at have tandlæge i en bestemt by eller landsdel, så valget behøver ikke at skulle afhænge af din adresse, såfremt du har særlige ønsker.

Hvis du beslutter dig for at foretage et tandlægeskift, vil din nye tandlæge indhente din journal, dine røntgenbilleder mm. fra din tidligere tandlæge. For at dette kan ske, skal du blot give samtykke hertil. Du kan læse mere om, hvilken lovgivning og regler, som gør sig gældende i Danmark: Se borger.dk

Tandlægeskift under 18 år

Som bekendt er det i Danmark gratis at gå til tandlæge, når man er under 18 år. Som regel bruger børn og unge børnetandplejen, så længe det er muligt. Dog er det siden 1. januar 2018 blevet muligt for unge ml. 16-18 år frit at vælge, om de vil modtage deres tandpleje hos en privatpraktiserende tandlæge.

Ønsker du at skifte til en privatpraktiserende tandlæge, mens du stadig er tilknyttet børnetandplejen, drejer det sig heldigvis om en meget enkel procedure. Du skal blot være opmærksom på at få dig meldt ud af børnetandplejen.

Sådan vælger du os som din tandlæge

Overvejer du at vælge os som din nye tandlæge? Vi glæder os altid til at tage imod nye patienter i klinikken. Du kan læse mere om, hvem vi er, og hvordan du vælger os som din tandlæge her.

Bliv klogere på dine muligheder for at få nye tænder

Der kan være flere grunde til, at du som patient har et ønske om eller behov for nye tænder. Det kan bl.a. være af kosmetiske årsager, eller hvis du har en eller flere syge tænder. Hos Tandlæge Damgaard i Nykøbing F. har vi stor erfaring med moderne tandbehandlinger,...

Implantatunderstøttet tandprotese

HVOR LÆNGE HOLDER TANDIMPLANTATER? Tandimplantater har af gode grunde et rigtig godt ry, når det kommer til holdbarheden af diverse implantatløsninger. Et studie foretaget af rigshospitalet over de seneste 40 år har vist, at mellem80-90% af alle tandimplantater holder...

Holdbarhed for et tandimplantat

HVOR LÆNGE HOLDER TANDIMPLANTATER? Tandimplantater har af gode grunde et rigtig godt ry, når det kommer til holdbarheden af diverse implantatløsninger. Et studie foretaget af rigshospitalet over de seneste 40 år har vist, at mellem80-90% af alle tandimplantater holder...

Book tid online

Book tid

Kontakt os