Tandimplantat

Tandimplantater hos Tandlæge Damgaard

Har du mistet en eller flere tænder? Så få dit fuldendte smil tilbage med tandimplantater.

Hos Tandlæge Damgaard har vi mange års erfaring med tandimplantater, og da vi anvender det nyeste udstyr og den seneste viden i vores behandling, er du altid sikret en kvalitetsbevidst og skånsom behandling, når du vælger os til at udføre din tandimplantatoperation.

3

Hvad er tandimplantater?

Et tandimplantat er en kunstig rod af metal, som skal erstatte en eller flere mistede tænder. Tandimplantater vokser sammen med knoglevævet og integreres således i kæbebenet. Dermed undgår du det tab af knoglevæv, som hulrummet i tandsættet kan medføre – og så får du selvfølgelig også et pænere smil, du stolt kan vise frem til omverdenen.

Implantaterne består af en implantatskrue, et forbindelsesled samt en bro, krone eller protese, som udgør den synlige del af implantatet. Implantatskruen er fremstillet af titanium, da lige netop dette materiale nemt lader sig integrere i kæben.

Behandling med tandimplantater

En behandling med implantater strækker sig over en længere periode, og vi foretager en række undersøgelser inden selve behandlingen. Det gør vi for at sikre, at behandlingen kan forløbe uden komplikationer. For eksempel vil en tandimplantatoperation ikke være muligt, hvis du lider af paradentose og andre tandkødssygdomme.

Vurderer vi, at det er forsvarligt at behandle dig med tandimplantater, påbegynder vi behandlingen. Den består i, at vi lægger et lille snit i tandkødet – naturligvis under lokalbedøvelse. Herefter borer vi et lille hul i kæbebenet, som vi bruger til at skrue implantatet fast i. Endelig forsyner vi tandimplantatet med en dækskrue for til sidst at sy tandkødet sammen.

Herefter skal implantatet integreres i kæbeknoglen – en proces, der kan tage fra 6 uger til 10 måneder afhængig af kæbens stilstand og omfanget af indgrebet. Efter helingen foretager vi en mindre tandimplantatoperation, hvor vi fastgør forbindelsesledet og en midlertidig krone til implantatet. Efterfølgende følger en kortere helingsperiode, og til sidst fremstiller og cementerer vi den endelige krone, bro eller protese.

Hvad koster et tandimplantat?

Prisen på implantaterne afhænger af, hvor mange tænder behandlingen skal erstatte – og af behandlingens omfang i det hele taget. Derudover afhænger det også af hvad der mangler. For eksempel kan der være behov for at forstærke knoglen eller tandkødet. Et simpelt implantat koster ca. 21.000 kr., men ellers afhænger det af behandlingens omfang. Hos Tandlæge Damgaard vil vi dog altid sætte dig grundigt ind i forløbet på forhånd, så du kender til behandlingens omfang, og så du ved, hvor dyrt eller billigt tandimplantatet vil være.

Har du spørgsmål om tandimplantater og operationen, så kontakt os, og hør nærmere.

Book tid online

Book tid

Kontakt os