Tandbehandlinger

Hos Tandlæge Damgaard er vi gode til store behandlingsplaner

Vi er stolte af de behandlinger, vi udfører, så vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det gælder også i vores valg af samarbejdspartnere; vi gør os umage og stiller krav om, at vores teknikere efterlever vores høje kvalitetskrav.

3

Tandbehandling du kan stole

Hos os er det vigtigste, at du føler dig tryg ved din Tandbehandling hos os, og at vi kan garantere dig, at dine tænder er i den bedst mulige form efterfølgende. Vores tænder er vigtige for vores sundhed og velbefindende. Derfor kan du altid regne med, at vi gør vores bedste for dig og dine tænder.

Information om vores tandbehandlinger

Hvis du har specielle ønsker i forhold til tandbehandlingen – for eksempel kofferdam (beskyttelse i forbindelse med fjernelse af gamle sølvfyldninger) eller lattergas – kan vi også klare det. Med over 60 års erfaring har vi behandlet mange tilfredse kunder i området omkring.

Vi står også klar til at hjælpe dig.

Tøv derfor ikke med at ringe til os på 70 87 52 20 eller skrive på mail post@tandlaegedamgaard.dk .

Forebyggelse af tandsygdomme

Stærke tænder er vigtige for dig og din generelle sundhed. Det er derfor også afgørende at forebygge sygdomme i munden. Dette ved vi, og af den grund bliver du som en del af Tandbehandlingen hos os rådgivet og vejledt i, hvordan du bedst muligt kan undgå tandskader.

En af de vigtigste måder at gøre dette på, er ved at bruge tandtråd. Du har garanteret hørt det før – og det med god grund. Det gør nemlig dine tænder og dit tandkød stærkere, så de kan klare meget mere.

Vi inddrager dig i Tandbehandlingen ved for eksempel at kigge på røntgenbillede af dine tænder sammen, så du får en bedre forståelse af eventuelle problemer som skal udbedres med en Tandbehandling.

Book tid online

Book tid

Kontakt os