Tandlæge tæt på Maribo

Søger du en tandlæge tæt på Maribo?

Stiller du høje krav til din tandlæge? Og søger du en tandlæge i nærheden af Maribo, som kan imødekomme dine behov for en både kompetent og tillidsvækkende behandling?

Så besøg Tandlæge Damgaard på Klosterstræde 16 i Nykøbing Falster. Her bliver du mødt af en afslappende atmosfære og et fagligt stærkt personale, som brænder for din tandsundhed og tryghed.

3

Tandlæge ved Maribo med dig i centrum

Tandlæge Damgaard er en tandklinik i Nykøbing F. og vi er derfor ikke langt væk fra dig, hvis du er på udkig efter en tandlæge tæt på Maribo. Det er dog ikke kun geografien, der skal være med til at afgøre dit valg af tandlæge. Muligheden for personlig og nærværende behandling og ikke mindst kvalitet og faglighed er naturligvis det vigtigste.

Hos Tandlæge Damgaard er det da også empati og forståelse for den enkelte patient samt efteruddannelse og faglig stolthed, der udgør grundlaget for vores arbejde. Hos os er tillid og tryghed nøgleord, vi altid har med os i vores arbejde, ligesom enhver behandling hos os tager afsæt i den enkeltes behov. Lider du for eksempel af tandlægeskræk, tager vi os gerne ekstra tid til at gøre dit besøg så behageligt som muligt.

Personalet deltager desuden løbende i kurser og efteruddannelse for at holde deres evner og viden ajour, ligesom behandlingerne bliver udført med moderne udstyr, der både sikrer en kompromisløs kvalitet, men som også giver os mulighed for altid at kunne tilbyde vores patienter en tryg og smertefri behandling. Du er derfor sikret en professionel behandling med dig i centrum, når du vælger os som din lokale tandlæge i nærheden af Maribo.

Vi tilbyder alle gængse behandlinger

Tandlæge Damgaard inviterer dig indenfor, i rolige omgivelser

Hos Tandlæge Damgaard kan vi i kraft af vores høje faglighed og brede netværk af professionelle teknikere og samarbejdspartnere tilbyde en bred vifte af tandbehandlinger – fra almindelige tandeftersyn og tandrensninger, over implantater, kroner og broer til tandblegning og usynlig tandregulering med Invisalign samt paradentose.

Uanset behandlingens omfang og type er kvaliteten dog altid i top – og vi påbegynder aldrig en behandling uden først at involvere dig. Dermed er du altid sikret fuldt overblik over behandlingen, ligesom du får samlet alle dine behov for tandbehandling hos én og samme klinik, når du vælger Tandlæge Damgaard som din foretrukne tandlæge i nærheden af Maribo.

Find vej til os fra Maribo

Har du spørgsmål til klinikken eller vores behandlinger? Eller skal vi bare være din nye tandlæge nær Maribo? Så kontakt os allerede i dag. Du finder vores tandlæge klinik ca. 30 minutters kørsel fra Maribo

Book tid online

Book tid

Kontakt os