Tandblegning

Effektiv tandblegning hos Tandlæge Damgaard

Er smilet falmet en smule, og ønsker du hvidere tænder, du stolt kan vise frem til omverdenen?

Hos Tandlæge Damgaard kan vil tilbyde en effektiv og sikker tandblegning, der gør dine tænder lysere og hvidere.

3

Nænsom og effektiv blegning af tænder

Med tiden bliver tænder gullige eller mørke på grund af misfarvninger fra mad og drikkevarer som te, kaffe og rødvin eller tobak. Nogle er kede af, at smilet ikke er helt så hvidt, som det var engang og vælger derfor at få foretaget en blegning af tænderne.

En tandblegning er dog en behandling, som altid bør udføres i samarbejde med en tandlæge eller en tandplejer. Der findes et utal af produkter til hjemmeblegning – nogle af dem mindre effektive og mere skadelige end andre. Det kan være svært at navigere i det store udvalg, ligesom du aldrig kan være helt sikker på bivirkningerne.

Tal derfor altid med personalet hos Tandlæge Damgaard, hvis du vil sikres en både nænsom og effektiv tandblegning. Som tandplejere og tandlæger med mange års erfaring og viden om eventuelle bivirkninger kan vi vurdere, om dine tænder egner sig til en blegning – og ikke mindst tilbyde dig en professionel behandling med et flot resultat.

Professionel tandblegning – kontakt os for tandblegning eller tilbud

Ønsker du en effektiv og sikker tandblegning, eller har du spørgsmål om tandblegning eller tilbud på behandlingen? Så kontakt Tandlæge Damgaard.

Du er altid velkommen i klinikken for en professionel vurdering af dine tænder. For eksempel vil rygere eller personer med tandkødsbetændelse, paradentose og andre betændelsestilstande i munden ikke være egnede til at få bleget tænder, ligesom tænder med fyldninger heller ikke egner sig til behandlingen. Vi vil dog altid undersøge dine tænder grundigt på forhånd, når du besøger os for en professionel tandblegning.

Book tid online

Book tid

Kontakt os