Plastfyldning

Skal du have udskiftet en gammel fyldning, eller vil du have korrigeret dine tænder med en plastfyldning?

Hos Tandlæge Damgaard laver vi plastfyldninger til nye huller eller ved udskiftning af gamle fyldninger.

Det er en sikker og uskadelig behandling, der giver et kosmetisk flot resultat.

3

Hvad er plastfyldninger?

En plastfyldning benyttes til fyldninger ved huller i tænderne, til reparation af knækkede tænder og til kosmetisk formning af fx fortænder. Vores fyldninger ligger farvemæssigt meget nær tændernes naturlige farve og giver dig derfor et æstetisk tilfredsstillende resultat. Plastfyldninger har overtaget fra de traditionelle fyldningsmaterialer såsom sølvamalgam, fordi plast giver et flottere og mere funktionelt resultat. 

Fyldningen vil føles mere slidstærk, når du tygger, og den beskytter desuden tanden mod revner eller defekter som kommer af caries. Derudover er fyldningen nærmest usynlig grundet den naturtro farve, der ligner dine andre tænder. Behandlingen kan derfor også bruges til at justere farve og form på tænderne, hvis du ønsker dette.

Få lavet en plastfyldning hos Tandlæge Damgaard

Hos Tandlæge Damgaard laver vi fyldninger til dig med nye huller eller dig, hvor gamle fyldninger trænger til fornyelse. Derudover tilbyder vi kosmetiske løsninger til dig, der ønsker et flottere og mere ensartet tandsæt. Vi benytter plast og hjælpemidler af højeste kvalitet og garanterer dig en tilfredsstillende behandling med et smukt resultat.

Book en tid til fyldning i dag eller ring og lad os fortælle, hvordan vi kan hjælpe dig. Du finder vores åbningstider her , og du kan ringe på tlf. 54 85 33 11.

Book tid online

Book tid

Kontakt os