Ny patient

Søger du efter en ny tandlæge?

Vil du være patient i en tandklinik, hvor din tryghed er lige så vigtig som din tandsundhed?

Hos Tandlæge Damgaard bestræber vi os på, at det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen – uanset behandlingens omfang, og uanset om du lider af tandlægeskræk eller bare er helt tryg ved at lægge dig til rette i tandlægestolen.

3

Velkommen i trygge rammer

Er du ny patient hos Tandlæge Damgaard? I så fald glæder vi os til at byde dig velkommen i klinikken.

Klinikken er ejet og drevet af Pernille Damgaard, som er anden generation i lokalerne på Klosterstræde i Nykøbing Falster. Pernille har foruden sin uddannelse som tandlæge en baggrund som sygeplejerske – et fag, som i høj grad kræver omsorg og empati. Den omsorg har Pernille taget med sig videre i sit virke som tandlæge, og klinikkens patientkreds forbinder da også Tandlæge Damgaard med personlig og skånsom behandling, hvor der bliver taget hensyn til individuelle behov. Vi har for eksempel stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk, og du kan således roligt besøge vores klinik, selvom om tanken om et tandlægebesøg gør dig nervøs eller angst.

Hos Tandlæge Damgaard er tryghed og tillid nøgleord, som vi altid har med os i vores arbejde.
Her på siden finder du alle vores tandbehandlinger.

Her finder du os

Klinikken holder til i hyggelige lokaler på Klosterstræde 16 i Nykøbing Falster. Har du spørgsmål om klinikken eller vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Book tid online

Book tid

Kontakt os