Tandprotese

Tandproteser i høj kvalitet

En tandprotese erstatter en eller flere manglende tænder.

Tandproteser både ligner og fungerer som almindelige tænder og er i dag en komfortabel løsning til erstatning af tabte tænder.

Hos Tandlæge Damgaard har vi mange års erfaring med proteser, ligesom vi altid udfører behandlingen med omsorg og forståelse for din situation. Derfor er du også altid sikret en empatisk behandling med dine ønsker i centrum, når du besøger os med behov for en tandprotese.

3

Vi har erfaring med alle former for tandproteser

En tandprotese – eller et gebis – er aftagelige plastiktænder, der som nævnt skal erstatte manglende tænder i munden. Proteserne kan enten være delproteser, som er en løsning, hvor protesen sidder fast på dine egne tænder eller en helprotese, som skal erstatte samtlige tænder. Det er altså det individuelle omfang af tandtab, der afgør, om der er behov for en del- eller en helprotese.

Hos Tandlæge Damgaard har vi erfaring med alle former for tandproteser, ligesom vi er behjælpelige med mål og udformninger efter næsten alle tænkelige ønsker og behov.

Der findes flere forskellige typer proteser, og det er vigtigt at være opmærksom på, at visse tandproteser potentielt kan ødelægge de tilbageværende tænder. Derfor er det en god ide at få tandlægen til at finde den protese, der bedst passer til den enkelte patients behov. Dette vil bidrage til at minimere risikoen for yderligere tandtab og sikre en optimal mundsundhed.

Tandprotesens pris

Tandprotese med tilskud fra “danmark”

Tandprotesens pris afhænger først og fremmest af typen og af, hvor mange tænder den skal erstatte. Derfor er det svært at give en overordnet pris på behandlingen. Ønsker du billigere tandproteser, er det dog muligt at få en tandprotese med tilskud fra “danmark”. Som medlem af gruppe 1 eller 2 kan du få dækket op til 50 % af egenbetalingen på proteser, og som medlem af “danmark” har du altså mulighed for at få billige tandproteser.

Har du spørgsmål til tandproteser, tilskud fra “danmark” eller behandlingens omfang, er du altid velkommen til at kontakte Tandlæge Damgaard. Med vores mangeårige erfaring og empatiske og omsorgsfulde tilgang til vores patienter kan vi altid sikre dig skånsomme behandlinger af høj kvalitet.

Book tid online

Book tid

Kontakt os