Invisalign

Er du ked af dit smil på grund af skæve tænder?

Men afskrækker tanken om en tandbøjle dig fra at få rettet smilet?

Med Invisalign behøver du hverken at affinde dig med skæve tænder eller ukomfortable og metalglinsende tandbøjler. Den aftagelige og stort set usynlige tandskinne er nemlig både diskret og effektiv til tandregulering. Kig forbi Tandlæge Damgaard, og tag en snak med os om priser på den behandling, der matcher dine behov.

3

Tandregulering med invisalign – til priser, der ikke vælter budgettet

Hvad er en invisalign?

Invisalign er et innovativt system til tandregulering, der gør det muligt at få rettet tænder diskret, effektivt og til en fornuftig pris. Systemet består af en række skinner, som vi fremstiller præcist til dine tænder og dine behov for tandregulering. Hver anden uge skifter du til en ny skinne – og for hver gang vil dine tænder være rettet en smule nærmere den ønskede position.

Denne bøjle er egnet til regulering af både milde og komplekse tandstillingsproblemer. For eksempel kan vi behandle åbent bid, dybt bid, krydsbid, mellemrum mellem tænderne og for tætsiddende tænder – ovenikøbet til priser, der ikke vælter budgettet. Det er dog din individuelle tandstilling og behandlingens længde og omfang, der afgør den endelige pris.

Hos Tandlæge Damgaard tilbyder vi den virtuelle behandlingsplan ClinCheck, der gør det muligt for dig at få et overblik over behandlingsforløbet allerede på forhånd. Dermed kender du til hele forløbet og de forventede resultater samt priserne på behandlingen, allerede inden den går i gang.

Invisalign før og efter

Erfaringer viser gode resultater

Hos Tandlæge Damgaard har vi hjulpet mange med at opnå deres drømmesmil, og erfaringer fra såvel vores klinik som andre Invisalign-behandlere viser, at behandlingen virker.

Der er dog ikke kun æstetiske grunde til at vælge denne bøjle. Behandlingen kan også have positiv indflydelse på din generelle tandsundhed, da lige tænder er nemmere at holde rene og derfor mindre modtagelige for caries og paradentose. Ikke mindst er bøjlen en praktisk form for tandregulering, da du nemt kan tage skinnerne ud, når du skal spise og børste tænder.

Invisalign behandling i Nykøbing Falster

Tandregulering med en invisalign bøjle vil finde sted på vores tandlægeklinik i Nykøbing Falster. Her vil du følge din behandlingsplan.

Tandregulering med en invisalign bøjle
Invisalign bøjle
Tandregulering

Kontakt os i dag

Kontakt os for information om invisalign og priser

Har du spørgsmål til Invisalign og priser på behandlingen? Eller vil du bare høre mere om vores erfaringer fra personalet? Så kontakt Tandlæge Damgaard allerede i dag.

Ring på 54 85 33 11

Book tid online

Book tid

Kontakt os