Tandlæge tæt på Nakskov

Er du på udkig efter en tillidsvækkende tandlæge nær Nakskov eller et andet sted på Lolland-Falster?

I så fald er vi glade for at kunne byde dig velkommen hos Tandlæge Damgaard. Her bliver du altid mødt af et empatisk og fagligt stærkt personale, som har din tillid, tryghed og tandsundhed i fokus. Og med beliggenheden i Nykøbing Falster er klinikken ikke meget langt væk, hvis du søger en tandlæge i køreafstand fra Nakskov.
3

Tryg tandlæge nær Nakskov

Tandlæge Damgaard er en familiedrevet tandklinik i Nykøbing Falster. Siden 1975 har klinikken i Klosterstræde dannet ramme om en loyal patientkreds, som forbinder Tandlæge Damgaard med tryghed og tillid.

I klinikken bestræber vi os nemlig altid på at behandle vores patienter med omsorg, empati og forståelse, ligesom enhver behandling hos os tager udgangspunkt i den enkeltes behov. Derfor kommer vores patienter også fra nær og fjern, og du kan også roligt tage turen over Lolland, hvis du søger en tandlæge forholdsvist tæt på Nakskov, men hvis du samtidig stiller høje krav til din behandling. Er du for eksempel utryg ved at gå til tandlægen, har vi stor erfaring med at kurere tandlægeskræk.

Behandling med kvaliteten i centrum

Tandlæge Damgaard inviterer dig indenfor, i rolige omgivelser

Selvom omsorg og empati er vigtige redskaber i vores arbejde som tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, er fagligheden naturligvis altid i centrum hos Tandlæge Damgaard. Personalet deltager løbende i kurser og efteruddannelse for at holde deres evner ajour, og du er således altid sikret en tidssvarende og moderne behandling med de nyeste metoder, når du vælger Tandlæge Damgaard som din tandlæge nær Nakskov.

I klinikken kan vi tilbyde alle Tandbehandlinger – fra rutinemæssige tandeftersyn til protese- og implantatbehandling, paradentose samt kroner og broer. Dermed får du samlet alle dine behov for tandbehandling i én og samme klinik.

Find vej til os fra Nakskov

Tandlæge Damgaard er en tandlæge i Nykøbing F . Vi holder til på Klosterstræde 16 i Nykøbing Falster – cirka 40 minutters kørsel fra Nakskov. Ønsker du at bestille tid til en behandling, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken og til at give dig en god grund til at tage turen til tandlægen fra Nakskov

Book tid online

Book tid

Kontakt os