Tandlægeskræk

Rigtig mange danskere bryder sig ikke om at gå til tandlægen

Dette kan have mange årsager og er desværre indskrænkende for mange. Dem, det går værst ud over, er de personer, der ikke går til tandlægen på grund af deres skræk for oplevelsen. Så kan tandlægeskrækken have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser.

3

Lider du af tandlægeskræk?

Vi har forståelse for din tandlægeskræk

Det er vigtigt, at man får behandlet sine tænder, såfremt der opstår problemer – og det er også vigtigt, at man jævnligt får tjekket og renset sine tænder hos en tandlæge i Nykøbing F, så man undgår og forebygger tandproblemer. For et menneske med tandlægeskræk kan det være svært, og bare tanken om tandlægen kan få det til at risle koldt ned af ryggen. Vi gør derfor brug af lattergas og generel anæstesi under vores behandlinger, hvis du lider af tandlægeskræk eller blot har et behov for ekstra smertelindring. Her kan du læse mere om lattergas og anæstesi.

Her på klinikken tager vi hensyn til alle mennesker. Vi ønsker, at alle vores patienter skal få en positiv oplevelse hos os og tager os gerne ekstra tid og omsorg for dem som har en skræk for tandlæger.

Behandling hos Tandlæge Damgaard

Kom til os og få bugt med din tandlægeskræk

Her på klinikken er tryghed og tillid nøgleord. Vi er nemlig en tandlæge med speciale tandlægeskræk Vi tilpasser altid behandlingen efter patienten og tager udgangspunkt i dig og dine behov.

Behandlingen foregår i dit tempo – her er du i centrum. Vi har allerede hjulpet mange fra Nykøbing Falster, Sakskøbing, Maribo, Nysted, Guldborg, Guldborgsund, Stubbekøbing & Nørre Alslev igennem deres tandlægeskræk. Her finder du alle vores tandbehandlinger

Book tid online

Book tid

Kontakt os