Lattergas

Tandlæge med lattergas

Her hos Tandlæge Damgaard i Nykøbing Falster kan vi naturligvis tilbyde lattergas under vores tandbehandlinger, hvis vores patienter ønsker det. Lattergas er en sikker og gennemprøvet behandling, som mange danskere har prøvet, især som børn.

3

Hvordan virker lattergas?

Der kan være mange årsager til, at vores patienter ønsker brug af lattergas ved behandlinger. Mange danskere frygter smerte i forbindelse med tandbehandlinger, ligesom mange danskere lider af tandlægeskræk. Er du en af dem, kan lattergas være et rigtigt godt alternativt. Lattergas går nemlig ind og er smertelindrende og angstdæmpende. Lattergas ind- og udåndes gennem næsen med en næsemaske og får dig til at slappe af.

Virkningen indtræffer ganske hurtigt, og du vil opleve, at du kommer til at slappe af. Nogle kommer til at grine en smule, men det er helt naturligt, da det har en afslappende effekt. Lattergas kan ikke erstatte egentlig lokalbedøvelse, da det ikke er effektivt nok. Du kan dog vælge at få lattergas forud for lokalbedøvelsen, hvis du fx er bange for nåle.

Kontakt os allerede i dag

Lattergas fra 580 kr,-

Prisen på lattergas er 580 kr., og hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om behandling med lattergas, skal du endelig ikke tøve med at udfylde kontaktformularen under ”Kontakt”, eller kontakt os på telefonen eller e-mail post@tandlaegedamgaard.dk.

Længere nede på siden kan du også få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med lattergasbehandling.

Oftest stillede spørgsmål

Er lattergas farligt?

Lattergas er ikke farligt, når du får det hos tandlægen, da den er doseret således, at den ikke skader.

Kan jeg få lattergas, hvis jeg er gravid?
Nej, vi tilbyder ikke lattergas til gravide.
Hvad er bivirkningerne ved lattergas?

Nogle oplever let hovedpine og kvalme efter brug af lattergas. Det er dog ovre efter kort tid. Af samme årsag bør du vente lidt mere at køre bil eller hoppe op på cyklen.

Book tid online

Book tid

Kontakt os