Kvalitet

Kvalitet hos Tandlæge Damgaard

Derfor er vi fremme i skoene, når det drejer sig om ny viden inden for faget, nyt apparatur og nye måder at gribe behandlingen an på.

Vi bruger meget tid og energi på at efteruddanne os. Der skal være dokumentation bag, for vi er meget bevidste om, at vores patienter ikke skal bruges som forsøgspersoner.

3

Kvalitet, der holder

Kroner/ broer/proteser får vi om muligt produceret ved dansk teknikker, evt svensk,. Det betyder høje standarder til, hvad kronen indeholder og en lang holdbarhed, så du kan have din krone i mange år. Vi har flere kroner, der sidder mere end 30 år.

Kvalitet handler i høj grad om at gøre det rigtige første gang. Derfor har vi også gennemført et såkaldt LEAN-projekt, hvor vi gik vores rutiner efter i sømmene for at finde nye og smartere måder at gøre tingene på, så du ikke skal sidde længere i stolen end højst nødvendigt.

Vil du vide mere om kvaliteten?

Kontakt os da hvis du vil vide mere om vores behandlinger og erfaringer

Har du spørgsmål til kvaliteten i klinikken? Eller vil du bare høre mere om vores behandlinger og erfaringer fra personalet? Så kontakt Tandlæge Damgaard allerede i dag.

Har du spørgsmål om paradentosebehandling eller priser?

Du er altid velkommen til at kontakte Tandlæge Damgaard for spørgsmål om paradentose eller pris på en behandling. Paradontose kan vise sig i forskellige grader, og vores paradentosebehandlinger varierer ligeledes både i pris og omfang. Når du besøger vores klinik, vil vi dog altid give dig et overslag på paradentosebehandlingen, så prisen ikke kommer som en overraskelse.

Book tid online

Book tid

Kontakt os