Tandlæge tæt på Sakskøbing

Søger du en tandlæge tæt på Sakskøbing?

Hos Tandlæge Damgaard er såvel kvaliteten i behandlingen som engagementet i vores patienter udgangspunktet for vores arbejde. Og da klinikken ligger centralt i Nykøbing Falster, er vi ikke langt væk, hvis du er på udkig efter en engageret og empatisk tandlæge tæt på Sakskøbing.
3

Tandlæge Damgaard – Tandlæge ved Sakskøbing med fokus på din tandsundhed

Tandlæge Damgaard er en familieejet tandlægeklinik med stolte traditioner for tandlægehåndværk af højeste kvalitet samt en loyal patientkreds, som kender os for vores trygge og kvalitetsbevidste behandling.

Her bliver du mødt af et dedikeret og imødekommende personale, som står klar til at byde dig velkommen i en moderne klinik, hvor den afslappede atmosfære og den omgængelige tone danner rammen om vores arbejde som tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

Fælles for alle ansatte hos Tandlæge Damgaard er ønsket om at tilbyde patienterne en skræddersyet behandling uden kompromiser og halvfærdige løsninger. Vi deltager løbende i kurser og efteruddannelse for at kunne garantere vores patienter, at de altid modtager en optimal behandling uden ubehag og smerter.

Vælger du Tandlæge Damgaard som din foretrukne tandlæge i nærheden af Sakskøbing, er du altid sikret en kompetent behandling med fokus på dig og din tandsundhed.

Tandlæge nær Sakskøbing til forebyggelse og behandling.

Tandlæge Damgaard inviterer dig indenfor, i rolige omgivelser

Søger du en tandlæge omkring Sakskøbing, som kan tilbyde både tandbehandlinger, er Tandlæge Damgaard det sikre valg. Som de fleste tandklinikker vægter vi den forebyggende behandling højt, og almindelige tandeftersyn og tandrensninger udgør ligeledes en stor del af vores arbejde. Du finder tandlægen i Nykøbing F.

Vi tilbyder desuden tandblegninger, tandregulering med Invisalign, kroner og broer, proteser, plastfyldninger samt paradentose- og rodbehandlinger. Fælles for alle behandlinger er den høje kvalitet, og du kan derfor trygt lægge dig til rette i stolen hos os – uanset om du kigger forbi til et regelmæssigt eftersyn, eller om du skal igennem et længere behandlingsforløb. Vi har nemlig ikke i sinde at skuffe dig, når du viser os den tillid at vælge os som din foretrukne tandlæge i nærheden af Sakskøbing.

Find vej til os fra Saksekøbing

Du finder klinikken på Klosterstræde 16 i Nykøbing Falster – ca. 15 minutters kørsel fra Sakskøbing, og vi er derfor ikke langt væk, hvis du søger en tandlæge tæt på Sakskøbing.

Book tid online

Book tid

Kontakt os