Kan man få tilskud til et tandimplantat?

Bliv klogere på, hvordan du kan få tilskud til et tandimplantat

Det er ingen hemmelighed, at det at få nye tænder ikke altid er helt billigt. Det er ganske normalt, at en simpel behandling med et tandimplantat koster omkring 21.000 kr. Gode råd og gode tilskud behøver heldigvis ikke være dyre i denne henseende. 1/3 af alle danskere er medlem af sygesikring ”danmark”, der giver tilskud til netop sådanne behandlinger. Hvis du derfor er medlem af sygesikring ”danmark”, kan du i dette indlæg blive klogere på, hvordan du bedst muligt sparer penge hos tandlægen – det gælder naturligvis også hos Tandlæge Damgaard i Nykøbing F.

Mere end ét implantat og en privat tandlæge? Der er også besparelser til dig

Når du bliver medlem af sygesikring ”danmark”, starter du med at vælge et gruppenummer, der afgør, hvor omfattende din forsikring skal være. Det betyder også, at din personlige dækningsgrad og/eller tilskud varierer. Du kan derfor med fordel undersøge dette først, så du er sikker på, hvilket tilskud du kan få til b.la. kroner, tandbroer og andre tandimplantater. Uanset hvad kan du dog få et mindre eller større tilskud til tandlæge-behandlingen gennem sygesikring ”danmark”.

Et eksempel på tilskud til behandling med tandbro

Her vil du få indsigt i, hvordan et tilskud kan se ud for medlemmer af hhv. gruppe 1, 2 og 5, der har fået lavet en tandbro. Du skal være opmærksom på, at dit tilskud altid afhænger af omfanget af din behandling, og at dette derfor blot er vejledende.

  • Gruppe 1 og 2: Som medlem af gruppe 1 og gruppe 2 vil du typisk kunne få et tilskud mellem 1200-3600 kroner. Hvis du har været medlem i mere end 5 år kan du få helt op til 9350 kr.
  • Gruppe 5: Som medlem af gruppe 5 betaler du mindre for sin sygesikring hos ”Danmark”, og du kan derfor forvente et mindre tilskud på omkring 300 kroner kan med fordel inkludere en interdentalbørste i din daglige rutine, da den er mere effektiv end typisk tandtråd, og også fjerner også plak og bakterier.

Bliv klogere på dine muligheder for at få nye tænder

Der kan være flere grunde til, at du som patient har et ønske om eller behov for nye tænder. Det kan bl.a. være af kosmetiske årsager, eller hvis du har en eller flere syge tænder. Hos Tandlæge Damgaard i Nykøbing F. har vi stor erfaring med moderne tandbehandlinger,...

Implantatunderstøttet tandprotese

HVOR LÆNGE HOLDER TANDIMPLANTATER? Tandimplantater har af gode grunde et rigtig godt ry, når det kommer til holdbarheden af diverse implantatløsninger. Et studie foretaget af rigshospitalet over de seneste 40 år har vist, at mellem80-90% af alle tandimplantater holder...

Holdbarhed for et tandimplantat

HVOR LÆNGE HOLDER TANDIMPLANTATER? Tandimplantater har af gode grunde et rigtig godt ry, når det kommer til holdbarheden af diverse implantatløsninger. Et studie foretaget af rigshospitalet over de seneste 40 år har vist, at mellem80-90% af alle tandimplantater holder...

Book tid online

Book tid

Kontakt os