Tandlæge Stubbekøbing

Søger du en tandlæge tæt på Stubbekøbing? Og ønsker du samtidig at være patient i en klinik, hvor din tryghed og tandsundhed har absolut højeste prioritet?

I så fald er du velkommen hos Tandlæge Damgaard – en moderne tandklinik med patienterne i centrum. Og med beliggenheden i det centrale Nykøbing Falster er vi ikke langt væk, hvis du er på udkig efter en tandlæge nær Stubbekøbing.

Tandlæge ved Stubbekøbing med trygheden i centrum

Hvis du vil holde dine tænder og dit tandkød sundt, er hyppige tandlægetjek og tandrensninger ikke til at komme uden om. Men hvis du lider af tandlægeskræk eller bare ikke er tryg ved din tandlæge, kan det være nemmere sagt end gjort at sætte sig til rette i tandlægestolen.

Derfor er dine behov altid udgangspunktet for vores arbejde hos Tandlæge Damgaard. Som klinik har vi vores patienters tryghed i centrum, og vi bestræber os på at udføre enhver behandling i et tempo, som passer den enkelte patient. Ligeledes vægter vi personlig rådgivning og information højt. Det sikrer nemlig, at du altid har det fulde overblik over et behandlingsforløb – og sparer dig ikke mindst for ubehagelige overraskelser, som kan give anledning til yderligere tandlægeskræk.

Er du på udkig efter en tandlæge tæt på Stubbekøbing, og vælger du vores tandklinik i Nykøbing F. kvitterer vi med en omsorgsfuld og empatisk behandling med dig, din tryghed og din tandsundhed i fokus.

Behandlinger i kompromisløs kvalitet

Nok er omsorgen og den personlige behandling kerneværdier hos Tandlæge Damgaard. Men kvaliteten af de behandlinger, vi udfører, er selvsagt altafgørende. Vi er stolte af vores behandlinger, og vores faglige stolthed og stræben efter kompromisløs kvalitet er udgangspunktet for vores arbejde – uanset om du besøger os for et rutinetjek, eller om du skal gennem et større behandlingsforløb.

I klinikken har vi primært fokus på forebyggende behandling, men vi tilbyder også kosmetiske behandlinger som tandblegning og tandregulering med Invisalign. Desuden udfører vi naturligvis også alle de typiske tandbehandlinger som rodbehandling, paradentosebehandling og plastfyldninger, ligesom vi også tilbyder implantater, kroner og broer samt proteser. Søger du en alsidig tandlæge tæt på Stubbekøbing, som har fagligheden i højsædet, så er Tandlæge Damgaard et sikkert valg.

Du finder os tæt på Stubbekøbing

Tandlæge Damgaard har adresse på Klosterstræde 16 i Nykøbing Falster, og vi er derfor ikke langt væk, hvis du kigger efter en tandlæge nær Stubbekøbing. Har du spørgsmål til klinikken og vores behandlinger, eller ønsker du at bestille tid, er du altid velkommen til at kontakte klinikken og høre nærmere.

 

Kontakt os

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tandlæge Damgaard

Klosterstræde 16
4800 Nykøbing F.

Mulighed for gratis parkering i gården

Åbningstider

 • Mandag
  07.30-17.00
 • Tirsdag
  07.30-18.30
 • Onsdag
  07.30-16.30
 • Torsdag
  07.30-17.00
 • Fredag
  07.30-17.00
 • Lørdag*
  8.00 – 14.00
  *Som regel åbent den sidste lørdag i måneden

Lørdag d. 17-06-2023
Lørdag d. 26-08-2023
Lørdag d. 14-10-2023
Lørdag d. 21-10-2023
Lørdag d. 18-11-2023

Følg os

© 2020 Tandlæge Damgaard 

×
Menu
Book tid
Skriv til os
Find vej